Boken

Boken B4Adventures
av Magnus Brink

Tänk att få stänga av ekorrhjulet, strunta i e-post, mobiler och tider att passa. Tänk att bara packa det nödvändigaste, låsa huset, ta med barnen och under ett år ge sig ut på äventyr i världen. Vajande palmer i Söderhavet. Hissnande naturupplevelser och vilda djur i Nya Zeeland. Möten med spännande människor och annorlunda kultur i Indonesien. Midjedjup pudersnö i Kanada.

Läs berättelsen om en familj som återtog kommandot över sitt liv.

Om du vill köpa boken kontaktar du oss här och anger namn, adress, telefonnummer och antal böcker. Betalning sker till Swish nummer 1235458427. Priset är 250 kronor inklusive frakt.

Läsarnas kommentarer

"Underhållande."
"Fick tårar i ögonen."
"Man vill läsa mer!"
"En hel del tänkvärda aspekter."
"En riktigt bra berättelse som gav mig som läsare rysningar."
"Många skratt."
"Energigivande!"
"Underbar läsning!"
"Gav stimulans till att resa och dessutom en massa värdefulla tips."
"Härlig bok som väcker känslor. Vilket äventyr och vilken livsresa."
"Hade mycket nöje."
"Kände igen många känslor."
"Jätterolig att läsa."

Några bilder från boken

Om boken

Boken är en sammanfattning av Magnus omfattande dagboks-anteckningar från den årslånga jordenruntresa han och hans familj genomförde 2006-2007.

Förutom den personliga berättelsen om förberedelserna och äventyren under resan innehåller boken reflektioner om Sverige, världen, uppbrott och förändring.

Boken har hårda pärmar, har 67 sidor och är illustrerad med många färgbilder.

Om författaren

Författaren Magnus Brink är familjefar, managementkonsult och entreprenör och styrelsemedlem som tillsammans med sin familj genomfört äventyr i sex världsdelar. Han rör sig helst till fots, på skidor eller på cykel i skogen och i bergen.

Tillsammans med sin fru Christel, driver han Tangaroa AB som erbjuder konsulter och tjänster för affärsutveckling och äventyr.