Möt Christel Brink

Säkrar att affärsideer når önskade effekter

Christel Brink är managementkonsult och entreprenör med stor erfarenhet av satsningar och projekt i såväl andras som egen regi.

Christels uppdrag som konsult handlar ofta om att hjälpa ledningsgrupper och beställare i deras arbete med att säkra att deras affärsidéer når önskade effekter. Man hittar henne oftast i roller som beställarstöd, affärsprojektledare, workshopledare eller coach. Hon arbetar såväl i Sverige som utomlands.

Christel är nyfiken, modig och har lätt för att förstå komplexa samband. Hennes ledarstil är målfokuserad, entusiasmerande och motiverande vilket stärker personer och gruppers möjligheter att nå även högt satta mål.

Christel startade Tangaroa AB 2007 tillsammans med Magnus Brink. Förutom konsultverksamhet har bolaget också utvecklat konferenskonceptet Business Basecamp™ och e-handelskonceptet B4Adventures®. Innan Christel blev managementkonsult och entreprenör arbetade hon mer än 20 år i ledande befattningar i bank och då med allt ifrån försäljning och kundvård till internationell affärsutveckling, alltid med stort inslag av IT.

Christel är diplomerad facilitator enligt International Association of Facilitators (IAF) krav för internationell certifiering.

Christel och hennes familj reser mycket och har besökt sex världsdelar för att genomföra olika äventyr. Christel har en passion för att vandra, cykla och åka skidor i natursköna omgivningar.

Tangaroa Consulting® erbjuder rådgivning, executive coaching, konsulttjänster, utbildning och föreläsningar inom områdena företags-, affärs- och organisationsutveckling, affärsplanering och äventyr i naturen.

Läs mer om Christels uppdragsgivare.
kontakta christel

Ska vi fika eller ta en promenad?

Det kan kännas ensamt att vara ledare. En kopp kaffe, en promenad och någon att prata med kan vara en start.