Möt Magnus Brink

Omsätter ideer till verklighet på ett strukturerat sätt

Magnus Brink är entreprenör, managementkonsult och styrelseledamot med en unik förmåga att omsätta idéer till verklighet på ett strukturerat sätt. Han är specialiserad på rådgivning, exekutiv coaching och facilitering av strategiska förändringsplaner och processer på ägarnivå, styrelsenivå och ledningsnivå.

Han har tidigare haft ledande befattningar som till exempel chef för Corporate Development och Vice President för Nordisk expansion i SEB Group.

Magnus grundade sitt eget konsultföretag Tangaroa AB 2007 och har under de senaste 16 åren fått förtroendet att hjälpa ägare och ledare i mer än 120 företag och ideella organisationer i Sverige och internationellt. Hans uppdrag och utnämningar har varit i ett stort antal branscher med någon inriktning på familje- eller partnerägda organisationer.

Som entreprenör har Magnus, förutom Tangaroa AB, framgångsrikt utvecklat utomhuskonferenskonceptet Business Basecamp™ och e-handelskonceptet B4Adventures®, Han har också skrivit en bok med samma namn. Han är just nu exekutiv producent för ett filmprojekt för stor duk.

Magnus är modig, nyfiken och kreativ och gillar att bryta nya mark och lösa nya och gamla problem. Han har ett systematiskt förhållningssätt och utövar ledarskap som en inspirerande, involverande och utmanande coach.

Tillsammans med sin familj har Magnus genomfört många äventyr i naturen i sex världsdelar och han rör sig gärna till fots eller på skidor i skogen och bergen. Han är också en passionerad flugfiskare.

Magnus och Tangaroa Consulting® erbjuder rådgivning, executive coaching, konsulttjänster, utbildning och föreläsningar inom områdena företags-, affärs- och organisationsutveckling, affärsplanering och äventyr i naturen.

Läs mer om Magnus uppdragsgivare.
kontakta magnus
Photo of Magnus Brink

Ska vi fika eller ta en promenad?

Det kan kännas ensamt att vara ledare. En kopp kaffe, en promenad och någon att prata med kan vara en start.