Konsulter

Photo of Magnus Brink

Magnus Brink

Magnus är specialiserad på rådgivning, exekutiv coaching och ledning av strategiska förändringsprocesser på ägarnivå, styrelsenivå och ledningsnivå.

Photo of Christel Brink

Christel Brink

Christel är specialiserad på att hjälpa ledningsgrupper och beställare i deras arbete med att säkra att deras affärsidéer når önskade effekter.

Associerade Konsulter

Photo of Eric Andreassen

Eric Andreassen

Eric Andreassen är managementkonsult och har mer än 20 års erfarenhet av affärsutveckling och ekonomistyrning.

Som ledare och specialist bygger han rutiner och processer för ekonomistyrning innefattande finansiell rapportering för såväl nysatsningar som löpande verksamhet.

Photo of Marcus Jansson

Marcus Jansson

Marcus Jansson har som partner i riskkapitalbranschen i många år lett investeringar inom verkstad, handel och IT. Han har så långt ett dussintal styrelseuppdrag från näringslivet i bagaget. Han är också en erfaren utbildare i ledarskap och är ackrediterad av Scouternas Folkhögskola.

Marcus arbetar också med rekrytering av styrelsemedlemmar och andra ledande befattningshavare.

Photo of Moniqa Löfstedt

Moniqa Löfstedt

Moniqa Löfstedt har 20 års erfarenhet av ledande positioner inom både näringsliv och ideell/idéburen sektor.

Hennes erfarenheter från till exempel Telenor är framför allt inom kommunikation, verksamhetsutveckling och förändringsledning. På Röda Korset och WaterAid har fokus legat på att driva och utveckla olika finansiella ingångar som företagsinsamling, partnerskap och filantropi. Moniqa är även en van utbildare, till exempel vid Umeå Universitet och för Giva Sverige.

Photo of Malin Myrin

Malin Myrin

Malin Myrin är Walk and Talk Coach med lång erfarenhet från ledande befattningar på till exempel Wasa Kredit och Röda Korset där hennes inriktning har varit förändringsledning, individutveckling och ledarskap på distans.

Som individuell coach stöttar hon ledare på olika nivåer i en systematisk och målinriktad process för att stärka ledarskapet och kombinerar coachningen med fysisk aktivitet utomhus i form av promenad eller joggingtur.

Photo of Henrik Johansson

Henrik Johansson

Henrik Johansson är en erfaren pedagog med över 15 års erfarenhet av utbildning i ledande befattningar.

Han har bland annat varit utbildningschef på Nordnet Bank och arbetat som biträdande rektor på Adolf Fredriks Musikklasser. Vidare har han arbetat med utbildning på Stockholmsbörsen och som lärare i flera skolor.

Henriks är specialiserad på att på ett strukturerat sätt ta fram och utveckla företagsanpassade utbildningsplaner och utbildningar.

Photo of Marko Rönnholmen

Marko Rönnholmen

Marko Rönnholmen är managementkonsult med lång erfarenhet från arbete med affärsutveckling på såväl stora som små bolag i olika branscher.

Marko är specialiserad på strategisk rådgivning till styrelser och affärsledningar men arbetar också i projekt för framtagande av nya affärsmodeller, affärer och finansieringslösningar. Han har senaste tiden fokuserat på verksamheter inom idrottsrörelsen.

Soulbiz® Consulting Network

Tangaroas konsulter och dess samarbetspartners ingår i Soulbiz®Consulting Network som är en sammanslutning av erfarna och noggrant utvalda specialister och generalister i egna bolag.

Vår nätverk gör det möjligt att erbjuda den enskilda konsultens engagemang men med den samlade kraften från en större organisation.

Soulbiz® Tankesmedja

Vi lär oss av historien men det är framtiden som avgör.

Tillsammans tar vi oss tid att diskutera de stora frågorna och hur vi och våra uppdragsgivare behöver agera framåt för att nå önskade resultat och bli framgångsrika.För oss finns bara möjligheter.

Vi lär oss av historien men det är .För oss finns bara möjligheter.

Bli medlem

Vi har många spännande uppdrag och söker alltid nya medlemmar för konsultarbete och till tankesmedjan.

Vi söker dig som är oberoende konsult med eget bolag. Du har en inriktning på affärsutveckling och förstår hur man får saker att hända i en modern affärsmiljö.

Hos oss får du en plats i ett framgångsrikt nätverk och vi kan hjälpa dig med infrastruktur för affärer och ett stort kontaktnät.

Att arbeta med oss ger dig möjligheten att forma vardagen och framtiden som du vill ha den.

Ska vi fika eller ta en promenad?

Det kan kännas ensamt att vara ledare. En kopp kaffe, en promenad och någon att prata med kan vara en start.