erbjudande

Change Management

Hänger du med?

Vi lever i en värld i ständig förändring. Företag och andra organisationers intressenter förändrar sina beteenden och därmed sina förväntningar i allt snabbare takt och det som var en sanning i går kan vara helt fel i morgon.

I en osäker värld fattar ledare ofta beslut som inte bara minskar risken utan också minskar potentialen vilket gör deras organisationer sårbara. Med rätt ledarskap kan man sträcka sig bortom de vanligaste besluten och hitta mer kraftfulla lösningar.

Så här arbetar vi

Vi kan hjälpa ditt företag att driva förändringsarbete. Vårt strukturerade arbetssätt för att åstadkomma förändring hos individer, grupper och organisationer innehåller flera olika metoder och verktyg. Vårt arbetssätt är väl beprövat och bevisat effektivt.

Då vi föreläser på högskolor i ämnet får vi tillfälle att samarbeta med flera ledande forskare inom området vilket gör att vi ständigt utvecklar vårt arbetssätt med de senaste vetenskapliga rönen.

Som oberoende konsulter är vi opåverkade av företaget historia och har inga relationer med de anställda. Detta gör att vi kan fokusera på sakfrågorna utifrån ett externt perspektiv, vilket ger ett snabbare och smidigare förändringsarbete.

Se alla erbjudanden

Ska vi fika eller ta en promenad?

Det kan kännas ensamt att vara ledare. En kopp kaffe, en promenad och någon att prata med kan vara en start.