erbjudande

Business Basecamp

Natur - Kreativitet - Resultat

Platsen har betydelse!

När vi vistas i naturen vilar vår hjärna från krävande intryck och vi slappnar av. Effekten är så påtaglig att det ger medicinskt mätbara sänkningar av puls, blodtryck och muskelspänningar.

Att samtidigt lämna tryggheten och uppleva äventyr gör att alla sinnen skärps och man blir mer känslig och öppen för både omgivningen och sig själv. Man ser, luktar och hör mer. Intrycken och lärdomarna blir större och starkare.

En kropp och hjärna i balans i kombination med öppna sinnen innebär möjligheter att tänka utanför ramarna och är optimala förutsättningar för utveckling av ditt team och din verksamhet.

Vart vill du åka?

Våra mötesplatser är komplett utrustade för kreativt arbete och äventyr var som helst i naturen och världen. Vi tar emot ledningsgrupper, styrelser och ägargrupper.

Vi tar dig högt upp i bergen, långt ut i vildmarken och alltid långt bort från vardagen. Vi arbetar med upplägg i Stockholm, Sverige, Europa, Nordamerika och Japan.

Bo utomhus

I våra spektakulära konferenstält tar vi emot ledningsgrupper, styrelser och ägargrupper. Tälten används normalt för att skapa bekvämlighet för äventyrare i världens alla vildmarker eller som sjukhus- eller kommunikationstält vid expeditioner på hög höjd i Himalaya. En del av våra gäster väljer att sova i hängmatta.

Gästerna kommentarer

"Stort tack för mycket bra VP-dagar! Bra arrangemang, fin miljö och gott värdskap."
"Stort varmt tack för tre mycket givande och utmanande dagar."
"Ett otroligt bra arrangemang."
"Stimulerande, perspektivvändande och roliga dagar.”
"Professionellt arrangerat och bra rakt igenom."
"Skön upplevelse, god mat."
"Succe för Business Basecamp!"
"Det blev en kanonkonferens."
"Wow vilka dagar, stort tack för den resan!”

Kontakta oss idag

Varje konferens är unik och efter att ha diskuterat förutsättningarna tar vi fram ett förslag till upplägg och innehåll som passar just dig och hjälper dig att ta din affärs- och/eller verksamhetsutveckling till nästa nivå.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion och offert här.

Läs mer om Business Basecamp på www.businessbasecamp.se.

Se alla erbjudanden

Ska vi fika eller ta en promenad?

Det kan kännas ensamt att vara ledare. En kopp kaffe, en promenad och någon att prata med kan vara en start.